Gründer?

Har du en god idé?

Har du en gründer spire i deg, men vet ikke helt hvordan du skal komme i gang? Har dere etablert et selskap, men funnet ut at dere trenger hjelp for å komme videre? Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat.

Hanabryggene Teknologisenter har lange tradisjoner med etablering og kommersialisering av selskaper. Sjur Svaboe og hans team på Hanabryggene har etablert et 40 talls selskaper opp gjennom årene. Det er skapt store verdier både for samfunn og aksjonærer gjennom etablering av arbeidsplasser, utvikling og kommersialisering av nyskapende løsninger og verdistigning på aksjer.

På Hanabryggene Teknologisenter er det et variert og spennende miljø. Mange ulike bransjer er samlet. Det finnes høy kompetanse innen de fleste områder som er viktige for å lykkes med å starte og drive et selskap. Ved Hanabryggene Teknologisenter kan du som gründer eller tidlig-fase selskap få veiledning og hjelp til det meste. På senteret finnes blant annet tilgang til:

Laboratorier
Prototyping lab
3D printer lab
Finansiell og økonomisk rådgivning
IT infrastruktur og driftsmiljø
Tilgang til kapital for de rette prosjektene

Laboratorie

3D Printer

Prototyping lab


Hanabryggene Teknologisenter arbeider med å sette opp et gründer-program i samarbeid med utvalgte partnere. Følg med i tiden som kommer dersom du er interessert i gründervirksomhet eller om du trenger hjelp for å komme videre i prosjektet ditt.